Hoe teken je mario

Hoe teken je mario

Mario tekenen: de basis en meer

Mario tekenen: de basis en meer

Mario tekenen is een geweldige manier om kinderen te interesseren om te leren tekenen. Maar ook volwassenen kunnen leren! Mario tekenen is een leuke manier om elk type illustratie te maken, van tekenfilms en strips tot videogames en tv-shows.

#TekeningMario

1. Hoe teken je Mario’s hoofd

1. Teken twee snijdende lijnen.

2. Teken de ogen op de kruisende lijnen, boven de lijn die ze verbindt om een kruisvorm te maken.

3. Teken een driehoekige vorm voor Mario’s neus op het snijpunt van die twee lijnen onder Mario’s ogen, met rechte hoeken die deze verbinden met de linkerkant van zijn kaakbeen/wenkbrauwgebied.

4. Teken een gebogen lijn voor Mario’s mond, of als je een kleine snor wilt tekenen, kun je beginnen bij Mario’s neus en dan verder naar beneden in een boog om verbinding te maken met zijn onderlip, zodat het lijkt alsof hij erg dunne lippen heeft en lippenstift dragen.

5) Schaduw in alle gebieden die wit of zwart zijn

2. Hoe Mario’s lichaam en armen te tekenen

In deze tutorial leer ik je hoe je Mario’s lichaam en armen kunt tekenen. Als je een kunstenaar bent, weet je dat het tekenen van het menselijk lichaam niet gemakkelijk is. Dus hier is een stapsgewijze zelfstudie over hoe je Mario’s lichaam en armen kunt tekenen met eenvoudig te volgen stappen.

Stap 1: Teken een ovale vorm voor het hoofd.

Stap 2: Teken twee grote cirkels voor de ogen.

Stap 3: Voeg twee kleine ronde vormen toe aan het uiteinde van de ovalen voor het oor (en laat ze naar voren wijzen).

Stap 4: Teken een rechthoek voor de neus (en laat deze naar boven wijzen).

Trek twee lijnen aan beide zijden van het gezicht zodat ze het verbinden met de rechthoek bovenop zijn hoofd.

Trek vier kleine lijnen aan elke kant van

3. Hoe Mario’s benen en voeten te tekenen

Mario’s benen en voeten tekenen is heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is deze stappen te volgen.

Teken eerst een cirkel voor Mario’s hoofd. Teken vervolgens twee grote cirkels aan de bovenkant om zijn voeten weer te geven. Trek ten slotte lijnen om het hoofd en de voeten te verbinden om Mario’s benen en voeten te maken.

4. Functies toevoegen – ogen, neus, mond, oren, haar en kleding

De eenvoudigste manier om functies toe te voegen is door een ‘vorm’-tool te gebruiken, die wordt geleverd met alle software die we gebruiken. Een vorm is een lijn, kromme of andere vorm die met kleur kan worden ingevuld om een object weer te geven.

Er zijn veel tools waarmee we 3D-modellen kunnen maken, wat betekent dat we vormen in drie dimensies kunnen manipuleren. We kunnen ook kleuren en texturen veranderen voor meer realisme.

Een veelgebruikte manier om haar toe te voegen is door Adobe’s haar- en vachtborstels te gebruiken, waarmee we haarlokken kunnen uitborstelen. Er zijn ook enkele borstels voor kleding en bont.

Super Mario Bros. tekenen met eenvoudige technieken voor beginners

Iedereen kan een Super Mario Bros.-personage tekenen met enkele eenvoudige technieken. Het volgende is een stapsgewijze handleiding voor het tekenen van een Super Mario Bros.-personage met eenvoudige technieken voor beginners.

1) Teken de omtrek van het lichaam en het hoofd met respectievelijk een ovale vorm en twee lijnen voor de armen en benen

2) Teken de ogen, neus, haar, wenkbrauwen, mond en oren

3) Vul in met kleur of teken extra details zoals knopen of schoenen

Inleiding: Wat is Super Mario?

Super Mario is een serie videogames. Het bestaat al sinds het einde van de jaren 70 en het blijft een van de meest populaire games van generatie op generatie.

Het eerste Super Mario-spel werd uitgebracht in 1985 en heette “Super Mario Bros.”

Het had een heel eenvoudig levelontwerp en je moest munten verzamelen en de slechteriken verslaan.

Super Mario is zo’n iconisch personage dat hij verschijnt als een Nintendo-mascotte, maar ook in veel andere games, behalve alleen die in de Super Mario-serie.

Hoe teken je een eenvoudig kader?

Een kader tekenen is niet zo moeilijk.

Het enige dat u hoeft te doen, is vier lijnen tekenen met twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant.

De horizontale lijnen worden “zijkanten” of “boven- en onderkant” genoemd.

De verticale lijnen worden “randen” of “links en rechts” genoemd.

Hoe teken je Mario’s hoofd en lichaam

Een van de meest herkenbare personages in de game-industrie is Mario. En nu is het tijd om te leren hoe je Mario kunt tekenen!

De eerste stap is het tekenen van een cirkel voor Mario’s hoofd. Vervolgens wil je twee lijnen maken voor zijn armen en benen. In de volgende stap moet je een lijn rond zijn hoofd trekken voor zijn haar en dan een lijn naar beneden trekken vanaf de bovenkant van zijn hoofd voor zijn snor. Trek nu een gebogen lijn vanaf de bovenkant van zijn lichaam naar beneden langs één been en eindig met een kleine cirkel aan het einde. In deze kleine cirkel gaan we Mario’s andere been in een omgekeerde L-vorm tekenen. Maak Mario ten slotte af door ogen, wenkbrauwen en een mond toe te voegen!

Details over zijn gezicht en outfit toevoegen

In het onderstaande artikel wordt gekeken naar de verschillen tussen hoe we ons kleden en wat onze stijl over ons zegt.

In het onderstaande artikel wordt gekeken naar de verschillen tussen hoe we ons kleden en wat onze stijl over ons zegt. Het is erg interessant om te lezen.

Conclusie: je eigen tekening van Super Mario Bros. is klaar!

Het spel van Super Mario Bros. weet al generaties lang te overleven. Het is erin geslaagd om met de tijd mee te evolueren en relevant te blijven in de steeds veranderende gamewereld. Deze game heeft zijn populariteit zo lang weten te behouden omdat het een game is waar iedereen van kan genieten. Van heel jong tot heel oud, het is een spel dat iedereen wil spelen en waarvan iedereen wil genieten.Hoe teken je mario