Hoe teken je een jurk

Hoe teken je een jurk

Een jurk tekenen in 5 eenvoudige stappen

Het tekenen van een jurk is een gemakkelijke manier om verhoudingen te begrijpen en goed gedetailleerde kleding te schetsen.

1. Teken de schouders en het hoofd van de persoon en zorg ervoor dat de armen langs de zij zijn.

2. Trek twee lijnen voor de lengte van de jurk.

3. Teken de armsgaten en houd er rekening mee dat ze vanaf elke schouderlijn ongeveer een kwart van de lichaamslengte moeten zijn.

4. Teken de rits en knopen in het midden van de achterkant van de jurk, gebruik een liniaal om ervoor te zorgen dat ze bij elkaar passen als je wilt dat ze aan alle vier de kanten op één lijn liggen met je tekening (in dit geval ga ik ze 5 inch lang en 3 inch breed).

5. Vul alle andere details in die je wilt, zoals zakken of zoomlijnen

Inleiding: de belangrijkste gereedschappen die je nodig hebt om je rok te tekenen

De rok is het meest populaire en iconische kledingstuk dat we in de mode zien. Er komen veel dingen kijken bij het ontwerpen van een rok, en het kan overweldigend zijn als je nadenkt over alle details en technieken die erbij komen kijken. Met slechts een paar hulpmiddelen kunt u echter binnen een paar uur uw eigen rok tekenen.

Stap 1 – Maak het patroon van de rok (trefwoord: rokpatroon)

Een patroon kan worden gebruikt om een maxi-rok te maken. Volg het onderstaande diagram om een rok met een patroon te maken.

Eerst moet u uw taille en heupen meten. De afmetingen moeten in centimeters zijn. Vervolgens moet u de kleinere maat selecteren (de heupen of de taille) als startpunt voor het meten. U moet dan vanaf dit punt meten en een lijn trekken recht naar de andere kant van uw lichaam, waar deze uw andere meetlijn ontmoet. Zoals zo:

Meting:

Taille: 68 cm

Heupen: 98 cm

Stap 1: Rechte lijnen en de lengte van het patroon

Afmeting: Taille: 68 cm ———- Heupen: 98 cm ———- Stap 2: Meet vanaf

Stap 2 – Maak het patroon van de tailleband (trefwoord: taillebandpatroon)

Het is een bekend feit dat taillebanden voor veel mensen moeilijk goed te krijgen zijn. Ze hebben misschien een onhandige pasvorm, ze hebben misschien niet genoeg rek, of ze kunnen achterin omhoog komen als je gaat zitten.

In deze sectie zullen we het probleem van slecht passende taillebanden bespreken en hoe dit op te lossen. Om tot een perfecte pasvorm te komen, moet u zowel rekening houden met uw lichaamstype als met uw kledingvoorkeur.

We zullen ook enkele basistechnieken bespreken die het proces gemakkelijker kunnen maken en we zullen aanvullende bronnen bieden voor diegenen die meer informatie over dit onderwerp willen!

Stap 3 – Voeg wat details toe aan je rokken

Ik moet toegeven dat ik niet echt een rokjesmeisje ben. Maar ik heb wel een paar rokken in mijn kleerkast voor speciale gelegenheden.

Ik hou van de manier waarop rokken me zo vrouwelijk en glamoureus kunnen laten voelen, maar ze zijn helemaal niet praktisch voor dagelijks gebruik.

Hier zijn enkele redenen waarom rokken niet geschikt zijn voor dagelijks gebruik:

– Ze nemen te veel ruimte in beslag in je kast – Ze kreuken snel – Ze zitten niet lekker

Stap 4 – Teken een extra paneel bovenop je jurk voor wat extra volume

Vertrouwen kan een krachtig wapen zijn in het arsenaal van een vrouw. Het kan het perspectief van een vrouw, haar humeur en haar leven veranderen. Maar vertrouwen is vaak moeilijk te vinden als het om mode gaat.

In dit gedeelte over mode zal ik schrijven over hoe je wat extra volume aan je jurk kunt toevoegen met een extra paneel voor wat meer vorm en detail.

Stap 5 – Voeg wat detail en schaduw toe aan je jurk!

Wat is de nieuwste trend in de mode?

Details en tinten! We weten allemaal dat zwart-wit nooit fout kan gaan. Maar met een beetje schaduw kunnen we het nog beter maken! Deze trend ziet er niet alleen geweldig uit, maar heeft ook veel praktische voordelen. U krijgt twee trends voor de prijs van één!

Hoe je jurken tekent die elke keer perfect passen

Het volgende artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het tekenen van een jurk die perfect past.

Het tekenen van een perfecte jurk kan zo simpel zijn als het volgen van enkele basisrichtlijnen, zoals het maken van de middelste voorlijn parallel aan de grond en het tekenen van de taille op de natuurlijke taille.

Dit artikel gaat over het tekenen van een aangepaste jurk die elke keer perfect past.

Inleiding: Wat zijn de meest populaire kledingstijlen?

De populariteit van kledingstijlen kan worden afgemeten aan het aantal mensen dat ze draagt, maar dat is maar één manier om hun populariteit te bepalen. Misschien worden de meest trendy kleding niet altijd door de meeste mensen gedragen. Natuurlijk verandert de vraag wat trendy is in de loop van de tijd. Zo waren wijde pijpen populair in de jaren 70 en waren flared jeans populair in de jaren 80.

Verschillende culturen hebben verschillende opvattingen over wat geschikte kleding is voor hun omstandigheden. Dit maakt het moeilijk om te definiëren wat modieus is, omdat mode simpelweg gebaseerd kan zijn op traditie. Bovendien kunnen bepaalde stijlen in de ene setting modieus zijn, maar niet in een andere (bijvoorbeeld op het werk versus buiten het werk).

Hoe teken je een jurk die perfect bij je past?

Dit boek is opgedragen aan mensen die een jurk willen tekenen die perfect bij hen past. Het boek bevat stapsgewijze instructies voor het maken van een jurk in Adobe Illustrator en bevat zelfs een videozelfstudie.

De inleiding moet ook het doel van de lezer bij het lezen van dit gedeelte of het doel van de auteur bij het schrijven van dit gedeelte vermelden.

Jurken tekenen vanuit een achteraanzicht en ze er professioneel uit laten zien

Het tekenen van jurken vanuit een achteraanzicht kan een hele uitdaging zijn. Het achteraanzicht is niet het meest flatterende perspectief, en dat maakt het moeilijker om op papier te krijgen wat je wilt.

Er zijn enkele basisregels die je kunnen helpen om jurken vanuit een achteraanzicht te tekenen, terwijl ze er nog steeds professioneel uitzien.

1) Houd de lijnen soepel en vloeiend, zodat ze er niet schokkerig uitzien

2) Vergeet niet om belangrijke details zoals schoudervullingen of riemlussen op te nemen

3) Gebruik richtlijnen om je jurk diepte te geven

4) Onthoud altijd verhoudingen!

Hoe u uw eigen jurk kunt tekenen met alleen lijnen en rondingen

Deze tutorial leert je hoe je een jurk tekent zonder vierkanten of cirkels te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt zijn rechte lijnen en bochten.

Stap 1: Teken de omtrek van de jurk, begin met een verticale lijn voor de bovenkant en teken vervolgens een schuine lijn voor de rok.

Stap 2: Teken de onderkant van de jurk door twee verticale lijnen op 90 graden ten opzichte van elkaar te tekenen.

Stap 3: Voeg extra curven toe om de gaten tussen je eerste twee vormen op te vullen. Dit kan het invullen van de armscye-curve zijn, dat is waar je arm in de mouw of taille-curve gaat, waar je taille op een echte jurk zou zijn als het niet alleen op papier was getekend.Hoe teken je een jurk