Hoe teken je crow

Hoe teken je crow

Hoe teken je een kraai?

Kraaien zijn fascinerende vogels om te tekenen. Ze hebben een kenmerkend uiterlijk, wat je kan helpen bij het maken van een mooi portret. Maar hoe teken je precies een kraai? In dit artikel leer je stap voor stap hoe je een kraai kunt tekenen.

Stap 1: de basis

De eerste stap bij het tekenen van een kraai is het maken van de basis. Begin met het tekenen van een eenvoudig ovaal, wat de basis zal zijn voor de kop van de kraai. Onder dit ovaal teken je twee lijnen om de schouder en borst van de kraai te maken. Vergeet niet om de twee lijnen samen te voegen aan de onderkant. Dit is de basis voor het lichaam van de kraai. Om de poten te tekenen, teken je twee korte lijnen aan de onderkant van het lichaam.

Vergeet ook niet om een oog te tekenen, zodat je kraai een gezicht krijgt. Kraaien hebben meestal een lange, slanke snavel. Om de snavel te tekenen, teken je een lange, gebogen lijn die uit het oog komt. Kraaien hebben meestal kromme snavels, dus vergeet niet om de lijn een beetje te buigen. Kraaien hebben ook vaak veren rond hun snavel, dus je kunt er wat kleine lijntjes rond tekenen om dit effect te creëren.

Op het gebied van kunst en tekenen is het belangrijk om goed te kijken naar de vormen en lijnen van de natuur. Neem de tijd om de kraai goed te bestuderen om er zeker van te zijn dat je een realistisch portret tekent.

Stap 2: de details toevoegen

Nu je de basis hebt gelegd, kun je beginnen met het toevoegen van details aan je kraai. De veren zijn een belangrijk onderdeel van de look van een kraai. Je kunt kleine lijntjes tekenen om de veren te benadrukken. Je kunt ook wat kleur toevoegen aan de veren om de kraai meer leven te geven.

Kraaien hebben vaak een kenmerkende kleur, zoals donkergrijs of zwart. Je kunt wat kleur toevoegen aan de kop, schouders en borst van je kraai om deze kleur te benadrukken. Je kunt ook wat schaduwen toevoegen in de juiste gebieden om de kleur meer diepte te geven.

Stap 3: de finishing touch

Als je alle details hebt toegevoegd, kun je beginnen met het toevoegen van de finishing touch. Als je klaar bent met het tekenen, kun je de kraai inkleuren. Kraaien hebben vaak een prachtige, glanzende verenkleed, dus je kunt er wat glans en gloed aan toevoegen. Je kunt ook wat schaduwen toevoegen om de kraai meer leven te geven.

Kraaien hebben ook vaak kenmerkende veren op hun kop, die je kunt toevoegen door er wat kleine lijntjes aan toe te voegen. Je kunt ook wat schaduwen toevoegen aan de kop om de kraai meer leven te geven.

Stap 4: de achtergrond

Om je kraai af te maken, kun je een achtergrond toevoegen aan je tekening. Je kunt een eenvoudige achtergrond tekenen met bomen of struiken, of je kunt iets meer avontuurlijks tekenen, zoals een landschap of een stad. Zorg ervoor dat je achtergrond in harmonie is met je kraai en je tekening afmaakt.

Om de tekening af te maken, kun je een lijst toevoegen. Je kunt een kunstige lijst maken, of je kunt een eenvoudige lijst tekenen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de lijst je tekening een stijl geeft.

Samenvatting

Het tekenen van een kraai is een goede manier om je tekenvaardigheden te verbeteren. Door de juiste stappen te volgen, kun je een realistisch portret tekenen van deze fascinerende vogel. Begin met het maken van de basis, voeg vervolgens details toe, voeg een finishing touch toe en voeg uiteindelijk een achtergrond en lijst toe. Als je deze stappen volgt, zul je zeker een mooi portret krijgen.

Kraaien zijn niet alleen fascinerende vogels om te tekenen, maar kunnen ook gebruikt worden als symbool voor vrijheid, kracht en wijsheid. Neem de tijd om deze prachtige vogel te bestuderen en te tekenen. Met de juiste stappen zul je zeker een mooi portret tekenen van een kraai.Hoe teken je crow