Hoe teken je chucky

Hoe teken je chucky

Hoe teken je Chucky: een stap voor stap handleiding

Chucky is een schrikachtige en grappige personage uit de filmreeks Child’s Play. Deze pop is een van de meest iconische filmfiguren en vele fans willen hem graag leren tekenen. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je Chucky kunt tekenen.

Stap 1: de basisvormen

Om Chucky te tekenen, moet je eerst zijn basisvormen begrijpen. Om dit te doen, moet je eerst een cirkel tekenen. Deze cirkel vormt het hoofd van Chucky. Boven de cirkel teken je twee kleinere lijnen die de ogen vormen. Onder de ogen teken je een langere lijn die de mond vormt. Onder de cirkel teken je een ovale vorm die het lichaam van Chucky vormt. Om de schouders te tekenen, teken je twee horizontale lijnen.

Stap 2: details

Nu je de basisvormen hebt getekend, kun je aan de slag met het toevoegen van details. Teken een kleine cirkel boven elk oog voor de pupillen. Teken kleinere cirkels zodat je de wenkbrauwen kunt toevoegen en de neus. Vergeet ook de oren niet, deze bevinden zich aan de zijkant van het hoofd.

Stap 3: kleding

Chucky draagt ​​altijd een overall. Om deze te tekenen, moet je eerst twee lijnen tekenen die de schouders en armen van Chucky vormen. Teken vervolgens een langere lijn die de borst en de buik vormt. Voeg vier lijnen toe die de benen vormen, en twee horizontale lijnen die de banden vormen.

Stap 4: haar en accessoires

Vervolgens kun je aan de slag met het toevoegen van haar en accessoires. Chucky heeft kort en krullend haar, dus teken kleine krullen boven zijn ogen aan weerszijden van zijn gezicht. Voeg vervolgens twee kleine cilinders toe aan de bovenkant van zijn hoofd, deze vormen de bolletjes op zijn hoofd.

Stap 5: kleuren

Tot slot kun je Chucky kleuren. Chucky heeft meestal een groene overall en een gele trui. Gebruik oranje voor zijn haar en een donkere kleur voor zijn pupillen. Vergeet ook zijn rode lippen niet.

Samenvatting

In deze handleiding hebben we uitgelegd hoe je Chucky kunt tekenen. Begin door de basisvormen te tekenen, voeg vervolgens details toe, zoals ogen, oren en kleding. Vervolgens kun je aan de slag met het toevoegen van haar en accessoires. Tot slot kleur je Chucky in. Daarnaast is het ook belangrijk om te leren hoe je andere karakters en personages kunt tekenen, zodat je meer mogelijkheden hebt om te creëren. Deze vaardigheden zijn essentieel voor iedereen die graag wil tekenen.Hoe teken je chucky