Hoe teken je yoshi

Hoe teken je yoshi

Hoe je Yoshi tekenen

Yoshi is een personage uit de bekende Mario-serie. Het is een van de meest geliefde personages, waarmee kinderen en volwassenen kunnen genieten. Yoshi is een groene draak die een eieren kan vliegen, een lange tong heeft en gekke geluiden maakt. Als je Yoshi wilt tekenen, heb je wat geduld en een paar basiskennis van hoe je moet tekenen nodig. In dit artikel krijg je tips om Yoshi te tekenen.

Stap 1: Teken een ovaal

Als eerste stap moet je een ovaal tekenen. Dit zal de basis vormen voor je Yoshi tekening. Vergeet niet om het ovaal symmetrisch te tekenen zodat je een mooie afbeelding krijgt. Als je de omtrek getekend hebt, kun je verder gaan.

Stap 2: Teken de ogen en neus

Nu is het tijd om Yoshi’s ogen en neus te tekenen. Yoshi heeft twee grote, ronde ogen die je boven de helft van de omtrek moet tekenen. Daaronder, in het midden, teken je de neus. Vergeet niet om de ogen en neus met zwarte kleur in te kleuren.

Stap 3: Teken de mond en oren

Vervolgens moet je de mond en oren tekenen. Yoshi heeft een brede mond die je onder de neus moet tekenen. Boven de ogen moet je twee ronde oren tekenen. Als je de mond en oren getekend hebt, kun je verder gaan.

Stap 4: Teken de vleugels en staart

Yoshi heeft twee grote vleugels die je aan de zijkanten van het ovaal moet tekenen. Als je de vleugels getekend hebt, is het tijd om de staart te tekenen. Yoshi heeft een lange staart die je aan de onderkant van het ovaal moet tekenen.

Stap 5: Teken de details en kleur

Als laatste stap moet je de details en kleur toevoegen. Yoshi heeft een lange tong die je bij de mond kunt tekenen. Daarnaast moet je de vleugels en staart kleuren. Yoshi is meestal groen, maar je kunt ook andere kleuren gebruiken. Als je klaar bent, heb je een mooie tekening van Yoshi!

Samenvatting

Yoshi is een personage uit de Mario-serie dat populair is bij kinderen en volwassenen. Om Yoshi te tekenen heb je wat geduld en basiskennis van hoe je moet tekenen nodig. In dit artikel krijg je tips om Yoshi te tekenen. Begin met het tekenen van een ovaal als basis vorm. Vervolgens moet je de ogen, neus, mond, oren, vleugels en staart tekenen. Tenslotte moet je de details en kleur toevoegen. Als je klaar bent, heb je een mooie tekening van Yoshi! Yoshi tekenen is een leuk project waarmee je je creativiteit kunt uitdrukken en het resultaat kun je met trots laten zien aan je vrienden en familie. Ook kun je de tekening gebruiken als een leuke achtergrond voor je telefoon of laptop.Hoe teken je yoshi