Hoe teken je een simpel paard

Hoe teken je een simpel paard

Om een simpel paard te tekenen, is er geen speciale artistieke vaardigheid nodig. Wat je wel nodig hebt, is wat geduld en een beetje oefening. We hebben hier een stap-voor-stap handleiding voor je, die je helpt om je eigen simpele paard te tekenen. Ook kun je deze tips gebruiken om de meer uitgebreide versies van paarden te tekenen.

Stap 1: Teken de omtrek van het paard

Het eerste wat je moet doen, is het tekenen van de omtrek van het paard. Begin met een cirkel voor het hoofd, een rechthoek voor het lichaam en twee lange lijnen voor de benen. Om deze lijnen te verbinden, kun je gebruik maken van kleine rondjes. Ook kun je een staart toevoegen aan je tekening. Als je deze stap hebt voltooid, heb je de basis van je paard getekend.

Je kunt ook een leren hoe je een eenvoudige olifant te tekenen en een vogel.

Stap 2: Voeg details toe

Nu dat je de basis van het paard hebt getekend, kun je kleine details toevoegen. Teken oren en oogballen, voeg een neus toe aan de voorkant van de cirkel en voeg lijnen toe om de benen te definiëren. Je kunt ook kleine lijnen toevoegen om het haar te simuleren. Als je klaar bent met het toevoegen van details, kun je je paard verder verfraaien door het toevoegen van kleur.

Je kunt ook leren hoe je een eenvoudige kat te tekenen en een krokodil.

Stap 3: Voeg kleur toe

Om je paard meer leven toe te voegen, kun je kleur toevoegen. Je kunt dit doen met potloden, stiften of kleurpotloden. Begin met het toevoegen van kleur aan de oren, de ogen en het hoofd. Vervolgens kun je kleur toevoegen aan het lichaam en de benen. Als je klaar bent met het toevoegen van kleur, kun je je paard verder verfraaien door het toevoegen van schaduwen.

Je kunt ook leren hoe je een eenvoudige schildpad te tekenen en een vlinder.

Stap 4: Voeg schaduw toe

Om je paard meer realistisch te maken, kun je schaduwen toevoegen. Je kunt dit doen met zwarte potloden of stiften. Begin met het toevoegen van schaduwen onder de oren, de ogen en het hoofd. Vervolgens kun je schaduwen toevoegen aan het lichaam en de benen. Als je klaar bent met het toevoegen van schaduwen, kun je je paard verder verfraaien door het toevoegen van kleine details.

Je kunt ook leren hoe je een eenvoudige tijger te tekenen en een bij.

Stap 5: Voeg kleine details toe

Als je klaar bent met het toevoegen van schaduwen, kun je je paard verder verfraaien door het toevoegen van kleine details. Je kunt hierbij denken aan stippen, lijnen, vlekken of andere kleine details. Als je klaar bent met het toevoegen van kleine details, heb je je eigen simpele paard getekend.

Je kunt ook leren hoe je een eenvoudige vogel te tekenen en een kip.

Samenvatting

Het tekenen van een simpel paard is heel eenvoudig. Als je de stappen volgt die hierboven zijn beschreven, zul je in staat zijn om een mooi paard te tekenen. Begin met het tekenen van de basis van het paard, voeg vervolgens details toe, voeg kleur toe, voeg schaduwen toe en voeg vervolgens kleine details toe. Als je deze stappen volgt, zul je in staat zijn om je eigen simpele paard te tekenen.Hoe teken je een simpel paard