Hoe teken je een mondmasker

Hoe teken je een mondmasker

Je hebt een mondmasker nodig als je naar buiten gaat of in drukke ruimtes bent. Het is een eenvoudig accessoire om te dragen, maar het kan moeilijk zijn om te tekenen. In dit artikel leer je hoe je een mondmasker kunt tekenen met gemak.

Stap 1: Teken het basisontwerp

Het eerste wat je moet doen is het basisontwerp tekenen. Dit betekent dat je een vierkant tekent dat iets groter is dan het mondmasker dat je wilt maken. Vergeet niet om het vierkant uit te lijnen met potlood. Als je het ontwerp klaar hebt, kun je het gebied dat je gaat gebruiken voor de neusopeningen aanduiden. Als je klaar bent kun je de lijnen volledig inkleuren met een stift.

Het is ook een goed idee om een kleinere cirkel te tekenen aan de onderkant om de mondopening te markeren. Als je deze hebt gemarkeerd, kun je de lijn aan de bovenkant van het mondmasker tekenen. Het startpunt is de cirkel die je hebt gemaakt om de mondopening te markeren.

Stap 2: Voeg oogopeningen toe

De volgende stap is het toevoegen van oogopeningen. Hiervoor moet je twee kleine cirkels tekenen aan de bovenkant van de neusopeningen. Vergeet niet om de lijnen weer uit te lijnen met potlood. Als je klaar bent, kun je de lijnen inkleuren met een stift.

Als je klaar bent met het tekenen van de oogopeningen, kun je de neusopeningen tekenen. Hiervoor teken je twee kleine cirkels aan de onderkant van de neusopeningen. Vergeet niet om de lijnen weer uit te lijnen met potlood. Als je klaar bent, kun je de lijnen inkleuren met een stift.

Stap 3: Voeg de sluitingen toe

Nu je de basis van het mondmasker hebt getekend, is het tijd om de sluitingen toe te voegen. Hiervoor moet je twee lijnen tekenen aan de boven- en onderkant van het mondmasker. Vergeet niet om de lijnen weer uit te lijnen met potlood. Als je klaar bent, kun je de lijnen inkleuren met een stift.

Als je klaar bent met het tekenen van de sluitingen, kun je de lussen tekenen waarin de sluitingen zullen worden geplaatst. Hiervoor teken je twee lussen aan de boven- en onderkant van het mondmasker. Vergeet niet om de lijnen weer uit te lijnen met potlood. Als je klaar bent, kun je de lijnen inkleuren met een stift.

Stap 4: Maak het mondmasker af

De laatste stap is het afmaken van het mondmasker. Hiervoor teken je de rimpels die je wilt hebben. Vergeet niet om de lijnen weer uit te lijnen met potlood. Als je klaar bent, kun je de lijnen inkleuren met een stift.

Als je klaar bent met het tekenen van de rimpels, kun je het mondmasker afwerken met een stift. Als je klaar bent, kun je het mondmasker gebruiken. Je kunt het mondmasker ook wassen met water en zeep voordat je het gebruikt.

Samenvatting

Het tekenen van een mondmasker is een eenvoudige taak als je de juiste stappen volgt. Begin met het tekenen van het basisontwerp, voeg oogopeningen en neusopeningen toe, voeg sluitingen toe en maak het mondmasker af door rimpels toe te voegen. Als je klaar bent, kun je het mondmasker gebruiken. Vergeet niet om het mondmasker te wassen met water en zeep voordat je het gebruikt.Hoe teken je een mondmasker