Hoe teken ik een panda

Hoe teken ik een panda

Stap-voor-stap de Panda tekenen

Een panda is een van de meest herkenbare dieren ter wereld. In dit artikel laten we je stap voor stap zien hoe je een panda kunt tekenen. De eerste stap is het tekenen van het hoofd. Als je deze stap hebt voltooid, kun je de andere delen van het lichaam tekenen.

Het hoofd tekenen

Het hoofd van de panda bestaat uit twee delen: de kop en de snuit. Begin door een cirkel te tekenen op het papier. Deze cirkel is het hoofd van de panda. In deze cirkel moet je twee ogen tekenen. De ogen moeten ver uit elkaar staan, zodat de panda er een beetje gek uitziet. Onder de ogen moet je een neus tekenen, die een beetje lijkt op een knop.

Aan de linker- en rechterkant van de cirkel, teken je twee oren. Deze oren moeten ver uit elkaar staan om de panda een grappig uiterlijk te geven. De oren moeten een beetje kleiner zijn dan de cirkel. Uiteindelijk moet je nog een staart tekenen. De staart moet uitlopen tot aan de schouder van de panda. Als je deze stap hebt voltooid, heb je het hoofd van de panda klaar.

De rest van het lichaam

Nu het hoofd klaar is, kun je de rest van het lichaam tekenen. Begin met het tekenen van de schouders. De schouders moeten in lijn staan met de oren. Als je de schouders hebt getekend, kun je de armen tekenen. De armen moeten in lijn staan met de schouders. Je kunt ook een potlood gebruiken om de armen te tekenen.

Daarna kun je de benen tekenen. De benen moeten in lijn staan met de schouders. Onder de benen kun je de voeten tekenen. De voeten moeten een beetje naar buiten staan. Als je de voeten hebt getekend, kun je de tenen tekenen. Hierna heb je het lichaam van de panda klaar.

De details toevoegen

Als laatste kun je de details toevoegen. Begin met het tekenen van de baard. De baard moet uitlopen tot aan de kin. Uiteindelijk kun je nog wat kleine details toevoegen zoals lijnen en krullen. Als je deze stappen hebt voltooid, heb je een panda getekend.

Verf en kleur

Als je de panda hebt getekend, kun je hem verven en kleuren. Gebruik een kleurpotlood of verf om de panda te kleuren. De kleuren moeten donkerder zijn op de bovenkant van het lichaam en lichter aan de onderkant. Ook moet je de ogen, neus, oren en staart kleuren. Als je deze stap hebt voltooid, heb je een prachtige panda getekend.

Samenvatting

In dit artikel hebben we je stap voor stap laten zien hoe je een panda kunt tekenen. We hebben je laten zien hoe je het hoofd kunt tekenen, de rest van het lichaam en de details toe te voegen. We hebben je ook laten zien hoe je de panda kunt verven en kleuren. Als je deze stappen volgt, kun je een prachtige panda tekenen. Het tekenen van een panda vereist veel geduld en oefening, maar als je blijft oefenen, kun je een echte kunstenaar worden. Als je deze tips volgt, kun je een prachtige panda tekenen.Hoe teken ik een panda